21 december

LUCKA 21

Cedric född 2016 e. Centaurus Ue. Spender S

Jag fick ju ett sto och en hingst (prinsen) det året. Det var inga problem att placera Alice i sto gänget men med hingstar kan det vara lite komplicerat.. han fungerade tyvärr inte med hingst gänget då ena av dom blev skogs tokig.. då provade jag istället med valack gänget de brukar alltid vara lugna och snälla Men den här gången tyckte dom inte om prinsen, testade även en annan valack grupp men nej de jagade ut honom från hagen ! Stackars prinsen.. 💔snabbt beslutade jag att jag köper hem en hingst som är i samma ålder. Så jag hittade cedric och köpte honom osedd som många andra hästar här 😂 han kördes hit från Norrland. En riktigt stor pojke 😅 Han och prinsen blev bästisar direkt ❤️❤️❤️ 😭 ett av de bästa valen jag gjort, är en Riktigt gentleman och nyligen inriden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s