20 december

LUCKA 20

”Prinsen” Quantico född 2016 e. Bravour u. Goldie (min goldie) hennes första avkomma. Han såg ut som en prins när han var liten krulligt hår och så liten, mamman är inte så stor själv heller. Goldie var i övertid och vi hade bokat resa till Kroatien…planerat efter hennes födelsen men självklart skulle hon föda på natten då vi åkte samma dag… stackars min pappa som är rädd för hästar och är helt okunnig fick agera som barnmorska 😂 Tur som var att Goldie klarade allt själv❤️ liten fin hingst idag snäll och artigt. ⭐️ Är inriden i alla gångarter och siktar på

3 årstestet till våren.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s