22 december

LUCKA 22

”Stollis” stolli bolli, född 2017 e. Hervé d’Ive VDL ue. Plot Blue

Jag skulle ha ett avelsto med spännande stam som jag berättat om för några dagar sen Ella kom hit med föl vid sidan. Egentligen skulle jag bara ha Ella men jag ångrade mig och sa jag ville även ha henne för det var det vackraste föl jag någonsin sett, proportionellt, fin exitör och så bra temperament. Hon har samma blod i båda linjer som den godkände hingsten Million dollar. 😍 💥💫

Hon är döpt efter drinken Stoli-bolli (Stolichnaya vodka och Bollinger champagne) det bästa av 2 världar som hennes uppfödare sa.🤩

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s