Nackspärr är inte att leka med

Fy sjutton vad ont jag har i ryggen/nacken. Har aldrig haft så ont förut. Har alla gånger kunnat jobba eller rida ändå trots hjärnskakning eller bruten tå Redan dagen efter men den här gången började jag faktiskt nästan lipa när jag red sista hästen igår.. sov dåligt i natt. Dock lite bättre idag. Fått tid hos naprapat imorgon hopppas han får bukt med det. 
Nu har jag det intensivt här hemma. Det blir ofta så i början av ute tävlingssäsongen. Alla fina tävlingar poppar upp som Man vill åka på. Så jag är hemma typ bara 3 dagar i veckan. Vilket då ska jag hinna med trimma hästarna plus ta inridnings hästar. Och hålla lektioner under dessa dagar. 
Det är ju inte mycket tid men jag kämpar på för att hinna med. Sen är det ju också badning av 4-6 hästar och packning varje vecka innan avfärd, de tar tid de med. 
Tur jag har fina människor omkring mig som ställer upp evigt tacksam! 

Inridning av Mina egna uppfödningar går bra än så Länge. Jag har inte hunnit mycket eftersom fokus har legat mkt på tävlingshästarna men det går i alla fall framåt. Har inte riktigt bråttom men tiden Springer iväg snart är vintern här igen. Bäst göra klart innan för jag har även en till som skall börjas till hösten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s