Äntligen på väg

Vi haft en stökig dag idag, skulle ha åkt till dalahoppet imorse med tre hästar men då hade en häst som skulle med fått ett litet sår/slag på bakbenet var lite svullen.. ville inte chansa så bytte häst, typiskt vi hade redan packat in allt och badat hästarna.. så fick ”göra om” lite packningen Samtidigt upptäckte vi att Alice fått feber ringde Strömholm och frågade. De tyckte vi bör åka in. Fick tid efter lunch.. så det var bara att stryka bort alla starter idag hos dalahoppet och åka till Strömholm istället. 

Det har gått jätte bra med Alices ben och läkningen sedan olyckan. Stygnen togs bort förra v dock inte allt och i måndags tog hemma veterinären bort allt och la om bandage. På Tisdagen haltade hon mer och var irriterad på bandaget. Jag fick lägga om det blev något bättre. 

Febern varade bara kort för hon var redan bättre precis innan vi åkte in till Strömholm. Vi gjorde ”återbesök” där idag istället för de egentligen skulle komma om två veckor. De tyckte såret och benet såg fint ut. De tog bilder på benet. Även på bilderna såg det bra ut dock har hon fått lite ”bula” på skeletten där såret är. Vi får se hur det utvecklas framöver. I värsta fall kan det bli som ett lös ben bit. Då blir det operation igen. 


Nu åker vi mot Falun med tre hästar. Tagga! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s