24 december

LUCKA 24

Nu kommer vi till den yngsta här. Jag försökte med ålders ordning i den här julkalendern 😅 ”Hella” Alice Bardot, e. Bravour Ue. Plot Blue född också det här året. Från vårt nya avelsto Ella. Vi visste inte riktigt hur hon fungerar med förlossning och så. Men det blev lite dramatik vi fick hjälpa till att dra ut fölet. Det har vi inte behövt göra förut alla andra ston har klarat det själva. Allt gick iallafall bra, Hella var väldigt stor såg ut som en åsna, jätte stora öron som hängde ner 😅

En stor häst blir hon förmodligen. Snäll och cool ofta coolare än sin mor i flera situationer 😂😂 Ja nu är vi vid slutet av julkalendern den 24e! Vi vet ju inte när jag har 24 hästar igen, mycket kan ju hända.. så är det ju med hästar man vet aldrig.. hoppas ni tyckte min julkalender var bra och att ni nu hänger med lite med vilka som finns här i stallet nu och inblick i hästarnas bakgrund. Jag har sjävklart haft hästar som kommit förutom dom 24 som jag ridit och utbildat. ⭐️ Nu önskar vi er riktigt god jul och gott nytt år! 🎅🏻🎅🏻🎅🏻🎅🏻🎅🏻🎅🏻🎅🏻🎅🏻🎅🏻🎅🏻⭐️⭐️⭐️⭐️På återseende till 2019🏆👊🏻⭐️⭐️⭐️⭐️ Och jag vill också passa på att tacka mitt team och folk som varit omkring mig och stallet. Ni är guld⭐️❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s