Min lilla aaliyah

Min lilla krake.. för er som inte vet gjorde hon sig illa i hagen förra veckan på ena bak ben Så att Man kunde se benet.. benet hängde Löst hon kunde inte gå med det.. blod överallt. Djurambulans fick komma o hämta. Kvar i Strömholm En vecka. Operation och behandlingar. Sen visade det sig att mirakel i allt att det är bara sträck senan som gick av.. sjukt.. vilken tur! Med tanke på hur det såg ut. Det var en utmaning för veterinären att få ihop såret men hon lyckades så att hon var jätte nöjd och hade bilder på det i sin mobil som vi fick se. Nu blir det några veckor Boxvila och behandlingar. Och hoppas benet blir bra snabbt och läker som det ska.. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s