Ny år


Mitt hjärta ❤️Touch en av många hästar här på stall Ekeby, har jag själv ridit in, utbildat och tävlat upp till 130 nationellt, han inköptes som 4 åring oinriden. Det ligger varmt om mitt hjärta att ta fram fina egenskaper som hästarna har och förvalta dom och se dom utvecklas. Mycket har hänt under 2016, många hästarna här har tagit stora kliv framåt i utvecklingen och nivå. Jätte roligt! Jag har lyckas med nästan alla mål som var uppsatta för varje individ🌟 Hoppas det här fortsätter lika bra eller ännu bättre år 2017! För vi ska sikta högre.. mot toppen! Mina stjärnor och jag vill önska er alla en riktigt Gott nytt år! Vi ses till nästa år välkommen! 😃🌟💕

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s