Om Stall Ekeby

Stall Ekeby drivs av mig Jenny Grahn numera Smideblad.
Jag har ridit sen barnsben och aldrig haft chansen att ha färdigutbildade ponnyer eller hästar Pga ekonomiska skäl.
Jag har då istället sedan ponnytiden fått outbildade ponnyer och hästar som jag själv utbildat och tagit upp i klasserna. Därifrån växte mitt intresse för att utbilda hästar och har nu stora ambitioner med att utbilda unghästar och mitt tävlande.

 

Nu har jag några lovande unghästar som jag hoppas och tror mycket på.
Flesta som är i stallet idag har jag själv ridit in och tagit upp i klasserna mest inom hoppning men har även några som visat sig ha talang i dressyr så en del har jag även tävlat dressyr.

 

Jag bor tillsammans med min man Tomas Smideblad som är Stall Ekebys högra hand på vår gård strax utanför Örebro .
Vi har eget stall på gården, stora hagar, ridbana med hinderpark. Tillgång till ridhus finns i närheten.
Fina ridvägar, klättrings möjligheter finns och rakbana.
Jag tar emot hästar för utbildning och försäljning. Och har även en mindre ridskole- verksamhet. Som visat sig vara populär, blir bara större och större för varje år.
Nu har jag lektioner 5 kvällar i veckan både i grupp och privat.

 

Team/sponsor
Vill du eller ditt företag bli en del av teamet? Jag är alltid öppen för nya samarbetspartners/hästägare/uppfödare/ridsportbutiker osv att samarbeta med för att utveckla mitt företag. Hör gärna av er om ni har funderingar eller frågor.
11207375_10153384090123556_5874149957796495395_n

Detta bildspel kräver JavaScript.

Verksamheten innehar F-skatt.
Annonser